1. Με Courier

Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται με ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ COURIER
Οι παραγγελίες που πραγματοποιούνται πριν τις 15:00, παραδίδονται σε εσάς από την courier την επόμενη εργάσιμη ημέρα εφόσον η περιοχή σας δεν είναι δυσπρόσιτη.
Οι παραγγελίες που πραγματοποιούνται μετά τις 15:00, παραδίδονται σε εσάς από την courier την μεθεπόμενη εργάσιμη ημέρα εφόσον η περιοχή σας δεν είναι δυσπρόσιτη.
Οι παραγγελίες που πραγματοποιούνται σαββατοκύριακο, παραδίδονται σε εσάσ από την courier την τρίτη εφόσον η περιοχή σας δεν είναι δυσπρόσιτη.
Εάν η περιοχή σας είναι δυσπρόσιτη ή μεσολαβούν εορτές/αργίες θα παραλάβετε το αργότερο σε 2-5 εργάσιμες ημέρες.
Τo ηλεκτρονικό κατάστημα www.viti.gr δεν ευθύνεται για καθυστέρηση ή αδυναμία παράδοσης που τυχόν μπορεί να προκύψει λόγω έκτακτων γεγονότων, ακατάλληλων καιρικών συνθηκών, δυσπρόσιτων περιοχών και γενικότερα λόγω καταστάσεων οι οποίες είναι εκτός λογικού ελέγχου του καταστήματος. Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν της παραγγελίας δεν είναι διαθέσιμο άμεσα, ο πελάτης ενημερώνεται τηλεφωνικά ή με e-mail.

Οι αποστολές για Κύπρο έχουν παράδοση 3-5 εργάσιμων ημερών και γίνονται με την BOW NOW.

Για αγορές άνω των 45€ τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν. Αν επιλέξετε αντικαταβολή στον τρόπο πληρωμής θα χρεωθειτε 2€. Αν επιλέξετε κατάθεση στην τράπεζα ή πληρωμή με κάρτα τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν.

Τα έξοδα αποστολής για αγορές κάτω από 45€ είναι 3,5€ και 2€ για την αντικαταβολή (σύνολο 5€), για οποιαδήποτε περιοχή της Ελλάδος και για βάρος προϊόντων μέχρι 2 κιλά. Αν επιλέξετε να πληρώσετε με κατάθεση θα χρεωθείτε μόνο τα μεταφορικά που είναι 3,5€. Από 2 κιλά και πάνω, οι παραγγελίες αποστέλλονται μετά από ενημέρωση και επικοινωνία μαζί σας.

Για την Κύπρο και το εξωτερικό πρέπει να προηγηθεί η πληρωμη της παραγγελιας. Η αποστολή γίνεται με την BOX NOW  και κοστίζει 5€.

Για αγορές κάτω των 80€ το κόστος των μεταφορικων ειναι δωρεαν.. Η πληρωμή γίνεται μόνο με κατάθεση σε τραπεζικο λογαριασμο ,Apple Pay και Revolut.

2. Με BOX NOW (https://boxnow.gr)

Στείλε τώρα το δέμα σου ότι ώρα θες, από όπου θες και δες το να φτάνει ασφαλές στον προορισμό του μόλις σε 2 ημέρες!

Αν επιλέξεις σαν τρόπο παράδοσης την BOX NOW σε κάποιο ηλεκτρονικό κατάστημα , τότε όταν το δέμα σου φτάσει στο locker σου στέλνουμε μήνυμα στο κινητό σου με τον 6ψήφιο κωδικό που ανοίγει την θυρίδα του δέματος σου. Πληκτρολογώντας τον κωδικό αυτό στο locker , η πόρτα της θυρίδας ανοίγει και συλλέγεις το δέμα σου!

 

3. Παραλαβή από το κατάστημα μας

Μπορείτε επίσης να παραλάβετε την παραγγελία σας δωρεάν από το κατάστημα μας, στην Γεωργίου Σταύρου 9, κέντρο Αγίας Σοφίας Θεσσαλονίκη. τηλ 2310276039 & 6948051606.